Publicitat
Comarca

Sant Cugat serà capital de la sardana l’any 2022

Sant Cugat serà la capital de la sardana 2022. El nomenament es va fer públic dissabte a Perpinyà, l’actual seu del projecte, al Teatre de l’Arxipèlag de la capital de la Catalunya Nord. L’acte va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, i la tinenta d’alcaldia de Cultura, Esther Madrona. El ple, al mes d’octubre passat, va aprovar una moció institucional de suport a l’entitat sardanista de Sant Cugat en la presentació de la candidatura per ser capital de la sardana 2022-2023. Amb aquesta moció, l’Ajuntament es comprometia a facilitar la logística i els recursos així com l’acompanyament tècnic necessari per dur a terme els actes programats.

Madrona va destacar que el nomenament de capital de la sardana 2022 “suposa un gran repte per a la ciutat, per aconseguir que la capitalitat sigui un gran acte de ciutat”, i també per promoure i donar a conèixer Sant Cugat arreu del país. Fins ara, s’ha celebrat a Arenys de Munt (2013), Barcelona (2014), Calella (2015), Mollerussa (2016), Figueres (2017), Montblanc (2018) i, enguany, Perpinyà. El pròxim 2020 serà a Sant Feliu de Guíxols i el 2021, a Balaguer.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top