Publicitat
Comarca

La ciutat xinesa de Wuhan aixecarà la seva quarantena el 8 d’abril

Publicitat

La ciutat de Wuhan, capital de la província de Hubei, en la qual va començar a propagar-se massivament el brot de coronavirus, aixecarà el 8 d’abril la quarantena que va imposar als seus habitants el passat 23 de gener, segons han anunciat les autoritats municipals. Així mateix, la resta de les ciutats de Hubei aixecaran les restriccions de viatge a partir de demà, dimecres, segons informa l’agència estatal Xinhua.

Els habitants de Wuhan podran abandonar la ciutat si obtenen un codi QR de salut verda, la qual cosa implica que la persona en qüestió no ha mantingut contactes amb cap contagiat o sospitós de tenir la malaltia.

Publicitat

El passat 23 de gener el Govern de Wuhan va imposar restriccions de trànsit així com la suspensió del transport públic i de tots els vols i trens de sortida, obligant al confinament “de facto” dels 11 milions d’habitants de l’urbs. Fins a aquest dia, el coronavirus havia causat 17 morts i afectat a 444 persones a la ciutat centro-oriental xinesa.

Segons l’últim recompte fet públic, 2.524 persones han mort fins ara a Wuhan, mentre que en el total de la província de Hubei els morts són 3.160.

Publicitat
To Top