Comarca

Polèmica per la sortida massiva de persones al carrer a totes les ciutats

Publicitat

Polèmica per la sortida massiva de persones al carrer a totes les ciutats El primer dia de sortida dels nens al carrer està generant més polèmica de la que s’esperava. El dia primaveral i les sis setmanes de confinament han provocat una explosió als carrers de totes les ciutats. Amb aquestes línies podem veure fotografies i un vídeo del que ha estat la jornada a la ciutat de Barcelona.

Podem tornar a veure el carrer massificat de gent a molts indrets de la ciutat sense respectar les normes de la distància de seguretat interpersonal. Els comentaris a les xarxes socials estant sent de tot tipus, però el més generalitat és que amb aquestes actituds haurem d’estar molts mesos confinats.

Recordem que l’alcalde Ballart ha emès avui un comunicat amenaçant amb sancions si no es respectaven les normes de seguretat a l’hora de sortir al carrer. A Terrassa s’han vist també imatges d’aglomeracions al carrer que han preocupat i molt a les autoritats de la ciutat.

Publicitat
To Top