Publicitat
Comarca

Sant Cugat celebra per primera vegada la setmana de l’orgull LGTBI+

Sant Cugat fa un pas endavant en la defensa dels drets de les persones LGTBI+ i enguany presenta un programa d’activitats que es porta a terme aquesta setmana per visibilitzar aquest col·lectiu amb l’objectiu de mostrar les diversitats afectives i de gènere, celebrar la lluita històrica pels drets de les persones LGTBI+ i rebutjar la LGTBIfòbia coincidint amb la celebració del Dia de l’Orgull LGTBI+ (28 de juny).

Amb la coordinació del SAI LGBTI Sant Cugat i amb el lema ‘Sant Cugat, Orgullosa i diversa’ s’ha elaborat per primera vegada un programa específic per denunciar la discriminació del col·lectiu LGTBI+, reclamar la igualtat de drets i mostrar la diversitat d’orientació sexual i d’identitat de gènere.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top