Comarca

La Generalitat confirma set brots de Covid-19 a la demarcació de Lleida

Publicitat

El Departament de Salut va confirmar ahir dimarts a la tarda que a la demarcació de Lleida s’han detectat set brots de Covid-19 i hi ha al voltant d’un centenar de persones contagiades, tot i que majoritàriament són asimptomàtiques.

La gerent de la Regió Sanitària de Lleida, Alt Pirineu i Aran, Divina Farreny, ha explicat que els brots s’han detectat en dues residències (una d’elles de la tercera edat on es va detectar el brot la setmana passada), en tres empreses del sector fructícola, una agroalimentària i una comunitat de veïns de Lleida ciutat.

Malgrat que la majoria de persones són asimptomàtiques, Farreny ha informat que, a dia d’avui, els contagis estarien al voltant del centenar comptant els set brots en conjunt.

Publicitat
To Top