Publicitat
Comarca

Catalunya notifica 402 nous casos de coronavirus i 6 morts més

Catalunya ha notificat 402 nous casos de coronavirus confirmats amb proves PCR i sis morts en les últimes 24 hores, unes xifres inferiors al dia anterior, encara que amb més persones ingressades als hospitals.

Segons les dades facilitades pel departament de Salut de la Generalitat a la pàgina web dadescovid.cat, en les últimes 24 hores s’han detectat 402 nous contagis davant dels 851 informats ahir, i el nombre de persones mortes ha passat de set a sis.

No obstant això, les persones malaltes ingressades han augmentat en 55 més fins a 810 en els hospitals catalans, dels quals 142 (+6) estan a les unitats de cures intensives (UCI).

El risc de rebrot ha baixat una mica més de nou punts, passant de 172,87-163,51, segons Salut.

El total de persones contagiades a Catalunya des de l’inici de la pandèmia confirmades amb proves PCR s’eleva a 122.854, segons les dades facilitades per Salut, mentre que el total, incloent totes les proves, puja a 146.234, 402 més en les últimes hores 24 hores.

Pel que fa a les persones que han mort a Catalunya per la Covid-19, la xifra s’eleva a 13.159, 6 d’elles en les últimes hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top