Publicitat
Comarca

El sindicat d’ensenyament Ustec-Stes promou mobilitzacions en protesta per les autoproves de l’alumnat de la Covid-19

El sindicat d’ensenyament Ustec-Stes ha convocat per aquesta tarda, a les 17.30, mobilitzacions davant de les seus dels Serveis Territorials d’Educació que en el cas dels municipis del Vallès Occidental és a Sabadell. El sindicat reprova l’última decisió d’autoproves d’antígens de l’alumnat de la Covid-19 amb supervisió del professorat, sense cap mena de consulta als representants sindicals ni a altres actors educatius, posa de manifiest una vega més, la indeferència, la manca de respete i la incapacitat de diàleg que sosté aquest govern. Ustec demana al professorat que es negui a fer cap sueprvisió de les proves d’antíogens i perservi la salut i la integritat de l’alumnat.

Publicitat
Publicitat
To Top