Publicitat
Comarca

Trucades a la gent gran que viu sola per detectar necessitats

L’Ajuntament de Castellbisbal ha iniciat una ronda de trucades a la gent gran de la localitat que viu sola amb l’objectiu de conèixer de primera mà com es troben i com estan passant aquests mesos de pandèmia, a més dels seus interessos i inquietuds, i al desembre es farà una enquesta (també telefònica) a aquest col·lectiu en general.

Les trucades, que es fan a persones majors de 65 anys) van a càrrec de personal de la regidoria de Serveis a les Persones; en concret, de les dinamitzadores de l’Espai de la Plaça.

Adequar serveis
Tot i que les trucades telefòniques tindran objectius lleugerament diferents -les d’ara i les de l’enquesta del desembre-, en tots dos casos la finalitat principal del Consistori és conèixer millor la gent gran i així poder adequar els serveis i activitats que els ofereix.

Així, al desembre es farà una enquesta a la gent gran en general. En aquest cas, es trucarà a una mostra aleatòria, però s’intentarà que siguin representativa de tot el col·lectiu. Per això, les enquestes tindran en compte la necessitat d’arribar a persones amb realitats i casuístiques diferents com el grup d’edat al qual pertanyen, si viuen en parella o amb els fills o el lloc de residència.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top