Publicitat
Comarca

Budó no descarta votar en dos dies si hi ha consens entre els partits

La consellera de la Presidència, Meritxell Budó, no ha descartat que les eleccions previstes pel 14 de febrer a Catalunya ampliïn els horaris de votació o fins i tot se celebrin en dos dies consecutius, si hi ha prou consens entre els partits per modificar la llei. En declaracions a Catalunya Ràdio, Budó ha explicat que “en els pròxims dies” el Govern ha de validar els protocols per celebrar les eleccions amb garanties sanitàries i democràtiques i els traslladarà a la taula de partits amb representació al Parlament perquè donin la seva opinió.

Budó ha assegurat que la possibilitat d’allargar l’horari de votació del 14F o fins i tot habilitar un segon dia de votació és una opció que “no està descartada”. “Si veiem que algun dels mecanismes no queda prou garantit o que cal reforçar les eleccions allargant la seva durada un dia més, i per a això es requereix una modificació puntual de la llei electoral, nosaltres estem disposats si hi ha acord entre les formacions polítiques”, ha plantejat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top