Publicitat
Comarca

Argimon afirma que Catalunya tindrà immunitat comunitària a la tardor de 2021

El secretari de Salut Pública de Catalunya i director de l’Institut Català de la Salut (ICS), Josep Maria Argimon, afirma que Catalunya tindrà immunitat comunitària contra la Covid-19 a la tardor del 2021, encara que es mostra afligit per com afectarà la pandèmia la celebració del Nadal.

En una entrevista a El Periódico de Catalunya, Argimon recorda que els països que van celebrar el Dia d’Acció de Gràcies, com el Canadà o els Estats Units, “van tenir un cert repunt i és d’esperar que a nosaltres ens passi el mateix”. Malgrat aquestes previsions, Argimon assegura que el pla que suavitzarà les mesures restrictives i el toc de queda al Nadal i Cap d’any es mantindrà: “les coses haurien d’anar molt malament perquè no es mantinguin”, sosté.

Pel que fa a la velocitat de contagi (Rt) que aquests dies ha fregat l’1, Argimon confia que mantindrà una tendència per sota d’un en els propers dies, i assegura que la campanya de vacunació quan les vacunes estiguin disponibles tindrà èxit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top