Publicitat
Comarca

Dos detinguts per robatoris a habitatges

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Cugat del Vallès van detenir el 4 de desembre dos homes, de 23 i 25 anys i nacionalitats albanesa i italiana com a presumptes autors de dos robatoris amb força en grau de temptativa i un de consumat a domicilis de Sant Cugat del Vallès.

Els fets van passar pels volts de les 19.25 hores del divendres 4 de desembre quan es va rebre l’avís d’un ciutadà que havia vist com dos homes havien accedit a una casa del carrer Gardènia amb intenció de robar-hi. L’home va increpar els lladres, que van marxar del lloc. El testimoni va facilitar als agents una descripció acurada d’ambdós. Immediatament i amb la descripció facilitada els agents van iniciar una recerca per la zona i en arribar al carrer Joan Borràs van veure dos homes dalt d’un mur amb intenció de saltar dins una casa. Els dos homes, quan van adonar-se de la presència policial, van arrencar a córrer en direccions diferents. Finalment, dues patrulles policials van aconseguir detenir-los.

Es dóna la circumstància que els agents van reconèixer els homes i els van relacionar amb un robatori consumat del dia 30 de novembre succeït al carrer Ignasi Barraquer i els van detenir per dos robatoris en grau de temptativa i un altre de consumat. Els arrestats van passar l’endemà a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Rubí i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top