Publicitat
Comarca

El número 72.897, premiat amb la Grossa, torna a tocar a Reus

Un total de 60 sèries del número 72.897, premiat amb la Grossa de Nadal, dotat amb quatre milions d’euros per sèrie (400.000 euros per dècim), en el Sorteig Extraordinari de la Loteria de Nadal han estat venudes a Reus (Baix Camp), que ha repartit 240 milions d’euros.

Es dóna la circumstància que en aquesta mateixa ciutat es va repartir l’any passat part de la Grossa a través del centre aragonès el Cachirulo de Reus, que va repartir 320 milions.

Aquest any els 600 dècims agraciats amb la Grossa han estat venuts a l’administració de loteria número 6 de Reus, situada a la plaça de la Pastoreta número 6 i molts d’aquests dècims podrien haver estat distribuïts a través d’una botiga d’òptica situada prop del despatx venedor de loteria.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top