Publicitat
Comarca

Educació i Salut duran a terme cribratges als professionals educatius a partir del dilluns

Els departaments d’Educació i Salut duran a terme cribratges a tots els professionals dels centres educatius a partir del proper dilluns, i de forma progressiva i esglaonada. Aquesta actuació forma part d’una estratègia de control i seguiment de la pandèmia de la Covid-19, i tenen per objectiu seguir treballant per tal que els centres educatius siguin espais segurs, com ho han estat durant el primer trimestre del curs 2020-21. Els cribratges es posen en marxa a la represa del curs escolar després de les vacances del primer trimestre per tal de fer més segura la tornada als centres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top