Publicitat
Comarca

Protecció Civil demana precaució davant la previsió de nevades generalitzades dissabte

El servei de Protecció Civil de la Generalitat ha posat en prealerta el pla Neucat per la previsió del Servei Metereològic de Catalunya (SMC) d’un episodi de nevades que comença avui a les Terres de l’Ebre i que es preveuen generalitzades dissabte. L’SMC informa que aquest divendres, la cota de neu pot baixar a zero i es preveu que pugui nevar al terç sud de Catalunya, sobretot a partir de la tarda i fins a la matinada. De cara a dissabte, la previsió és que les nevades es generalitzin a tot Catalunya excepte el terç nord-oest (Pirineu de Lleida) i que pugui nevar a qualsevol cota fins a mig matí. Amb els pas de les hores la cota anirà pujant, tot i que amb una gran variabilitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top