Publicitat
Comarca

Les dones lideren millor les empreses en temps de pandèmia

Tant homes com dones creuen que el lideratge femení és millor en temps de pandèmia. Aquesta posició unànime entre les dones i preferent entre els homes es desprèn de l’estudi “Com liderar presencialment i en remot arran de la crisi de la Covid-19. Comunicació, gestió del canvi i la transformació de competències” realitzat per Sílvia Cóppulo, directora de l’Observatori de Lideratge en l’Empresa i professora de la UPF Barcelona School of Management. Així, l’informe conclou que el 78% dels càrrecs directius creu que en temps de pandèmia lideren millor les dones que els homes, i el 62,8% opina que les persones majors de 45 anys lideren millor que les joves.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top