Publicitat
Comarca

La Festa Major Petita de Vacarisses es celebrarà amb mesures

Tindrà lloc durant 4 dies, del 27 al 30 maig

Publicitat

Vacarisses celebrarà la Festa Major Petita – Festa de la Vaca, amb motiu de la festivitat de Sant Felip Neri, adaptant-se a la situació pandèmica actual. Tindrà lloc durant 4 dies, del 27 al 30 maig i els ciutadans podran gaudir d’activitats programades per a tots els públics. 

La Covid-19 ha condicionat el disseny d’aquesta celebració, alguns actes s’hi han hagut de cancel·lar i s’han mantingut aquells que no són multitudinaris i que permeten seguir les indicacions fixades pel Procicat per poder realitzar les activitats amb seguretat. L’aforament serà limitat a la majoria d’activitats requereixen d’inscripció prèvia. El calendari es pot consultar a la web de l’Ajuntament vacarisses.cat.

La gent gran podrà participar en l’activitat “Caminem i coneixem”, que es durà a terme dijous 27 a les 9.30 hores i es farà un recorregut històric pel nucli del poble. 

Els més petits, amb les seves famílies podran gaudir de la ballada dels Gegants de Vacarisses juntament amb l’espectacle familiar “The incredible Box”, a càrrec de la Companyia La Tal, que tindrà lloc divendres  al pati de l’escola Pau Casal a les 18 hores.

La música també estarà present a la celebració i el protagonisme serà per a la música d’arrels i amb arrels. Entreparcs obrirà dijous 27 amb l’actuació del grup Marcel Casellas Trio a la Plaça del Casal de Cultura a les 19.30 hores i acabarà diumenge 30 amb el grup de música Morena a les 12 hores. Es realitzaran un total de 5 concerts.

També tindrà lloc el II Concurs a la millor Tapa del segle XVIII, on s’hi han adherit 7 establiments del municipi: Camí de l’Obac Bar-Restaurant, Bar del Casal de Cultura, L’Estoneta, Braseria El Teix, Bar Restaurant Cal Miguelón, Restaurant La Pastora i Ca la Mariana. Dilluns 17 es farà una conferència prèvia a la festa, “Què menjaven els catalans al segle XVIII”, a càrrec de Núria Bàguena, on es presentarà la proposta de tapes dels bars i restaurants participants. Els ciutadans, seguint els requisits que trobaran a la butlleta dels bars i restaurants inscrits, podran votar la millor tapa i participar en el concurs per obtenir un àpat gratuït per a dues persones. 

Publicitat
La Festa Major Petita de Vacarisses es celebrarà amb mesures
To Top