Publicitat
Comarca

Beth, Peyu i 31 FAM actuaran a la Festa Major de Viladecavalls

La festivitat tindrà lloc del 9 al 12 de juliol

Publicitat

La Festa Major de Viladecavalls està confirmada i tindrà lloc del 9 al 12 de juliol. A diferència de l’any passat, que no es va poder celebrar, tornen les activitats presencials, que estaran adaptades a tots els públics. Per tal d’evitar la propagació de la Covid-19, estarà adaptada per mantenir les mesures de contenció del virus.

L’Ajuntament organitzarà un conjunt de concerts i activitats festives en quatre espais de diferents punts del municipi. De moment hi ha diferents artistes i grups confirmats. Segons ha anunciat el consorci, alguns d’ells són Beth, Peyu, Elena Gadel, 31 FAM, Reggae per a Xics, Dr. Basilio, la Mamba o Alberto Demomento, entre d’altres.

Els espais on tindran lloc aquestes activitats festives, al llarg dels quatre dies de principis de juliol, seran la zona esportiva municipal de Can Trias, el local social de Sant Miquel de Guanteres, la plaça de la Masia de Can Turu i el carrer Antoni Soler i Hospital, davant de l’ajuntament. 

Encara no s’ha fet pública la programació de totes les activitats de la Festa Major d’aquest any, però l’Ajuntament ha avançat alguns dels artistes i grups que hi assistiran, perquè els ciutadans de Viladecavalls reservin aquestes dates del mes de juliol.

El passat 2020 a causa de la pandèmia i donat el risc de contagi que suposen les aglomeracions de persones en aquestes activitats, es va haver de cancel·lar la Festa Major, que estava prevista per celebrar-se del 8 al 13 de juliol.

Publicitat
Beth, Peyu i 31 FAM actuaran a la Festa Major de Viladecavalls
To Top