Publicitat
Comarca

L’oficina de Correus d’Ullastrell no tancarà les portes

Membres de Correus van informar que estan intentant millorar els serveis

El govern d’Ullastrell desmenteix que l’oficina de Correus del municipi tanqui les portes. Aquesta reacció es va fer pública com a resposta a un rumor a les xarxes socials relacionat amb el tancament de l’oficina, situada al carrer Serra.

És per això que aquest dimarts l’alcalde del municipi, Jaume Puig, es va posar en contacte amb el director de repartiment i la directora de l’oficina de Correus de Can Parellada. Van desmentir el tancament de Correus a Ullastrell i, a més, van comentar que estan intentant millorar els serveis i les seves condicions.

De la mateixa manera, el Banc Santander, a partir d’un conveni amb Correus, oferirà serveis de reintegrament i algunes gestions bancàries a l’oficina d’Ullastrell. Així es va informar en una reunió que va tenir lloc al Consistori entre Jaume Puig i un responsable d’aquesta entitat bancària.

Tal com informen des de l’Ajuntament, seguiran col·laborant amb Correus posant a disposició de l’empresa el local que actualment ocupa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’oficina de Correus d’Ullastrell no tancarà les portes
To Top