Publicitat
ADF
Comarca

Les ADF demanen reutilitzar vehicles dels parcs de bombers

El Consell Comarcal fa costat a les ADF del Vallès Occidental en la seva petició de cessió de vehicles

“El parc de vehicles de les ADF de la comarca es troba en part obsolet, sense que es compti amb els recursos necessaris per a poder-los renovar”, exposa 00

El text sol·licita a la Direcció General del Patrimoni de la Generalitat de Catalunya que els camions i vehicles tot-terreny dels parcs de bombers i d’altres, que estiguin en desús o hagin de ser substituïts, però que es trobin en bon estat i no siguin un perill per la seguretat, no es destrueixin ni es venguin, sinó que siguin cedits al Secretariat de Federacions i Agrupacions de Defensa Forestal de Catalunya (ADF), una vegada superades les revisions tècniques. D’aquesta manera, els vehicles podrien ser reaprofitats per les agrupacions de defensa forestal i el voluntariat de protecció civil de tot Catalunya.

El Consell Comarcal i la Federació d’ADF del Vallès Occidental signen anualment un conveni de col·laboració, on el Consell realitza una aportació econòmica per col·laborar en les actuacions de prevenció dels incendis de la comarca, entre altres.

Tal com exposa el Consell a la moció, l’aportació permet “sufragar despeses del funcionament ordinari de la Federació d’ADF, com la renovació i manteniment de vehicles, els espais de treballs o altres”, però no és suficient. El 4 de maig la Federació d’ADF del Vallès va sol·licitar al Consell Comarcal que portés a terme la petició a la Direcció general del Patrimoni i, així, comptar amb més recursos.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Les ADF demanen reutilitzar vehicles dels parcs de bombers
To Top