Publicitat
Comarca

Un milió d’euros per donar suport al teixit empresarial

L’Ajuntament de Sant Cugat dona ajuts extraordinaris per reactivar l’economia

Les subvencions son per a totes els sectors econòmics

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha obert una nova línia d’ajudes per a empreses amb dificultats econòmiques derivades de la crisi de la Covid-19. En total, destina un milió d’euros per oferir subvencions a tot el teixit empresarial de la ciutat. En el cas d’emprenedors, pimes i autònoms, es destinen 400.000 euros en ajudes de 1.500 euros per a cada negoci.

Pel que fa a establiments amb activitat hotelera, la partida global aprovada és de 50.000 euros i les ajudes varien dels 4.000 als 9.250 euros, en funció del nombre d’habitacions dels establiments. Finalment, hi ha 550.000 euros per a la resta de negocis, que podran aspirar a ajudes d’entre 125 i 1.000 euros, depenent de la superfície de l’empresa.

Ajuts compatibles
Totes les línies són compatibles amb subvencions i ajuts del mateix ajuntament, d’altres administracions o ens públics o privats, nacionals o internacionals amb el mateix objecte.

Pere Soler, tinent d’alcaldia de Presidència, Hisenda, Serveis Urbans, Mobilitat, Seguretat i Transport, ha manifestat que “arran del pla de xoc de la Covid impulsat per l’Ajuntament va sorgir la necessitat d’aprovar aquestes bases que, des del vessant tributari, injectaran 600.000 euros al suport de l’activitat econòmica de la ciutat”.

Soler va afegir que “esperem que els comerços, empreses, autònoms i els hotels, dels quals s’han fet unes bases específiques, s’acollin i puguin destinar aquests ajuts a mitigar els efectes de la pandèmia”.

El termini de sol·licituds de cada sector varia. Per emprenedoria, pimes i autònoms, la convocatòria és fins a l’11 de novembre i per l’activitat hotelera fins al 4 de novembre. Pel que fa als ajuts a l’activitat econòmica, el termini és fins al 2 de novembre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un milió d’euros per donar suport al teixit empresarial
To Top