Publicitat
Comarca

Afectacions del recorregut amb bus Matadepera-Terrassa

La companyia de transports TGO DX ha anunciat que les afectacions són per les festes de Sant Sebastià, a Matadepera

Els busos de la companyia de transports TGO DX

Arran de la festes de Sant Sebastià de Matadepera, hi ha certes afectacions en el transport per autobus i autocar en les connexions entre Terrassa i Matadepera. La companyia de transports TGO DX ha anunciat a les seves xarxes socials que els vehicles M8A i el bus llançadora M8D pateixen canvis d’horaris.

Les afectacions ja van començar el passat divendres, i es mantindran aquest dissabte, coincidint amb els dos dies de més activitat durant les festes d’hivern del municipi, amb la baixada del pi de la tarda d’aquesta nit.

Pel que fa al bus M8A, de les 18 fins les 20 hores, la parada d’autobus a l’Ajuntament de Matadepera queda inhabilitada. A partir de les 20 hores, les parades del nucli urbà queden fora de servei i les parades més properes per accedir al centre de Matadepera són Viver Bon Aire i Plaça de l’Olivera.

La llançadora Matadepera-Terrassa M8D pateix afectacions a partir de les 20 hores. Queda anul.lada la parada de Sant Jordi i es substituirà per una parada a la Plaça de l’Olivera. La llançadora M8D circularà de la parada Viver Bon Aire per la Carretera de Talamanca fins a la Plaça de l’Olivera on finalitzarà i iniciarà el recorregut.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top