Publicitat
Marihuana
Comarca

Troben més de 14.000 esqueixos de marihuana a Vacarisses

Intervenció dels Mossos amb un detingut

Marihuana confiscada en una actuació dels Mossos d'Esquadra

Un incendi elèctric va revelar aquest dimecres una plantació de marihuana a Vacarisses. El nombre de plantes descobertes pels Mossos d’Esquadra no era tan notori com en altres aprehensions, però sí que va ser significativa la xifra d’esqueixos trobats una vegada sufocades les flames: 14.480 tiges. El presumpte responsable del cultiu va ser detingut.

Eren les 18.14 hores quan els bombers van saber del foc, que s’havia declarat en una casa situada al carrer del Ter. Cremava la planta baixa, on hi havia un garatge.

Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat van acudir a la finca. Van treballar durant una hora i mitja en l’extinció.

Manipulació elèctrica

Efectius dels Mossos d’esquadra de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Terrassa es van presentar al carrer del Ter poc després de l’avís als bombers. La seva intervenció no es va limitar a l’acta d’incendi. El foc va donar lloc a unes diligències penals: dins de la casa hi havia una plantació de marihuana i les flames havien cremat part del cultiu, de 277 mates. Però els mossos van trobar molt més: van comptabilitzar 14.480 esqueixos de cànnabis i diversos cabdells.

El presumpte responsable de la plantació va ser detingut. És un home de 32 anys al qual s’atribueix un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues) i un altre de defraudació del fluid elèctric. El subministrament de llum estava manipulat i l’incendi es va produir, segons els indicis, per una sobrecàrrega de la instal·lació.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Troben més de 14.000 esqueixos de marihuana a Vacarisses
To Top