Publicitat
Comarca

La zona taronja de Rubí estarà inoperativa durant l’agost

L’objectiu de les places d’aparcament de les zones taronges és afavorir la rotació de vehicles en espais que tenen un ús molt intensiu

Durant el mes d’agost, la intensitat de la circulació baixa i, per això, la zona taronja estarà inoperativa fins al setembre. Segons ha informat l’Ajuntament de Rubí, l’objectiu de les places d’aparcament de les zones taronges és afavorir la rotació de vehicles en espais que tenen un ús molt intensiu, com són els aparcaments de l’Escardívol i el Rubí Forma.

La zona taronja no té cap cost per a l’usuari i la seva única limitació és temporal: durant la resta de l’any, només s’hi pot aparcar durant un màxim d’una hora i mitja de dilluns a dissabte de 9 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores –excepte festius–. Fora d’aquests dies i franges horàries l’estacionament en aquestes places també és completament lliure.

L’1 de febrer de 2021, les antigues zones blaves de pagament es van reconvertir en zones taronja d’aparcament rotatori i gratuït per afavorir la rotació i maximitzar l’ús de cada plaça d’aparcament, sense que això suposi un cost per a les persones usuàries. L’aparcament a la zona taronja es gestiona a través de l’app Parkunload.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La zona taronja de Rubí estarà inoperativa durant l’agost
To Top