Publicitat
Comarca

Arrangen camins de Viladecavalls per prevenir els incendis

Els treballs es duen a terme a sis quilòmetres de la xarxa bàsica

Els treballs als camins de Viladecavalls ja han començat

L’Ajuntament de Viladecavalls està fent els treballs d’arranjament de camins de la xarxa bàsica de camins com a mesura de prevenció i extinció contra incendis, segons la planificació establerta al Pla Municipal de Prevenció Contra Incendis (PPI) i amb el suport tècnic i econòmic de la Diputació de Barcelona. En total, s’actuarà en 6,19 quilòmetres i la previsió és que les feines estiguin acabades durant les primeres setmanes d’octubre.

Segons informa el Consistori, en primer lloc, es durà a terme un repàs de manteniment de la plataforma i de la secció de servei del camí del Suro, incloent-hi aportació de terres per a l’arranjament de l’inici del camí, facilitades per l’empresa encarregada de l’obra de la B-40 (2,59 quilòmetres).

El camí vell d’Ullastrell

Així mateix, es farà manteniment de la plataforma i de la secció de servei del camí vell d’Ullastrell (de Can Turu a Riera de Gaià), el que suposa uns 2,1 quilòmetres.

També es farà el repàs de manteniment de la plataforma i de la secció de servei d’un tram del Camí de Can Coromines (del Camí Vell d’Ullastrell fins a la masia de Can Coromines). Aquest tram és de 0,6 quilòmetres.

En darrer lloc, es durà a terme l’obertura de la secció de servei d’un tram del camí de Can Coromines (des de l’hidrant situat direcció Can Garriga). Aquest tram és de 0,9 quilòmetres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Arrangen camins de Viladecavalls per prevenir els incendis
To Top