Publicitat
Comarca

Més carregadors per a vehicles elèctrics a Matadepera

Els dos nous punts de càrrega tindran un límit de 2 hores d’ús

Caldrà registrar-se a una aplicació mòbil per fer-ne ús

L’Ajuntament de Matadepera està instal·lant dos nous punts de càrrega de vehicles elèctrics: estaran situats al mateix Ajuntament i a la zona esportiva municipal. De moment també seran gratuïts, i incorporaran dos endolls, cadascun dels quals podrà carregar un màxim d’11 kW.

Aquests dos nous punts de càrrega, que està previst que estiguin operatius el primer trimestre de l’any vinent, s’afegeixen al punt de càrrega que es va posar en marxa el juliol de 2020, al carrer Àngel Guimerà. En aquest cas, per tal de poder fer ús del servei, cada vehicle també haurà d’aportar els corresponents cables de connexió, segons les seves característiques. El temps màxim d’estacionament i recàrrega serà de 2 hores. No es permetrà l’estacionament si no s’està realitzant una recàrrega.

Per tal de poder fer ús dels punts de càrrega, prèviament caldrà que els titulars o usuàris dels vehicles es registrin a l’aplicació mòbil indicada a l’enllaç QR del punt de recàrrega, o bé, descarregant-se l’aplicació EVcharge amb la georeferència activada.
El sistema enviarà notificació quan finalitzi el temps de càrrega o quan la càrrega s’hagi completat. L’alta a aquesta plataforma permet a l’usuari fer les recàrregues a la xarxa de punts de recàrrega del municipi. Actualment, la xarxa integrada, és a dir, la xarxa a la qual es podrà accedir a Matadepera són els punts gestionats per Etecnic.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Més carregadors per a vehicles elèctrics a Matadepera
To Top