Publicitat
Comarca

Contra l’assetjament a usuaris de VMP

L’Ajuntament de Sant Cugat crea un protocol per actuar en aquests casos

El ple de gener de Sant Cugat del Vallès ha aprovat de manera inicial un protocol per a prevenir, actuar i resoldre situacions d’assetjament a usuaris de bicicletes i vehicles de mobilitat personal (VMP). Amb tot els grups a favor menys Cs, que hi ha votat en contra, el protocol pretén contribuir a crear un entorn segur per a l’ús d’aquests vehicles i fomentar una mobilitat més sostenible i saludable. A la vegada, s’estableix un marc d’actuació perquè la Policia Local investigui els casos d’assetjament a ciclistes i usuaris de VMP per part d’usuaris de vehicles motoritzats. Una vegada aprovat inicialment, ara el protocol se sotmetrà a informació pública, i si no hi ha cap al·legació quedarà aprovat definitivament.

Pere Soler, tinent d’alcaldia de Mobilitat, Seguretat i Transport, ha assenyalat que “amb aquesta iniciativa volem mostrar el nostre suport als ciclistes i als usuaris de VMP, que gràcies a la seva aposta contribueixen a millorar la mobilitat a Sant Cugat. Estem al seu costat i actuarem davant les situacions d’assetjament que puguin viure”.

El nou protocol vol contribuir a crear un entorn segur per a l’ús de bicicletes i VMP i, d’aquesta manera, fomentar una mobilitat més sostenible i saludable. De fet, el consistori ha ampliat la xarxa de carrils bici a la ciutat –amb la posada en marxa, per exemple, de l’Anella de Mobilitat Verda–, s’ha aprovat una ordenança per regular l’ús de bicicletes i VMP,

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Contra l’assetjament a usuaris de VMP
To Top