Publicitat
Cultura i Espectacles

Es suspèn la novena edició de l’Espai Vapor

Publicitat

L’Espai Vapor, que s’havia convertit en un referent de Festa Major, definitivament s’ha suspès. L’Ajuntament de Terrassa ja havia anunciat que no es farà la Festa Major com a tal, però es pensa en mantenir algunes activitats protocolaries. L’Espai Vapor no es farà al juliol, com estava previst ni posteriorment. En un comunicat, es diu que “en atenció a les actuals circumstàncies de crisi sanitària i a les previsions d’evolució de la situació pel que fa a actes de gran concurrència de persones, la novena edició de l’Espai Vapor, que havia de tenir lloc del 3 al 5 de juliol, es suspèn”.

Publicitat

Els organitzadors afirmen que ha estat una decisió dífici, presa amb l’objectiu prioritari de garantir la salut dels assistents, artistes i treballadors.
I afegeixen que seguirem “treballant amb esforç i dedicació per celebrar una nova edició al 2021 i continuar sent una alternativa dins del cap de setmana més festiu de Terrassa”.

Publicitat
To Top