Publicitat
Cultura i Espectacles

Comença el rodatge de segona temporada de “Merlí. Sapere Aude”

La segona temporada de la sèrie de Movistar + “Merlí. Sapere Aude” ha començat a rodar-se aquests dies a diferents localitzacions de Barcelona, un rodatge que s’estendrà fins al mes d’octubre.

Protagonitzada per Carlos Cuevas, en el paper de Pol Rubio, i María Pujalte, com Bolaño, completen el repartiment els actors Pere Vallribera (Biel), Claudia Vega (Oti), Pablo Capuz (Rai), Boris Ruiz (Alfonso Ros) i Eva Martín (Sílvia Montoliu). S’incorporen com a nous fitxatges de la temporada l’actor nominat al Goya Eusebio Poncela, que interpreta el Dino, l’amo de bar Satanassa, i Jordi Coll (El secreto de Puente Viejo), com l’Àxel, un atractiu fuster.

En aquesta segona temporada, el Pol i els seus amics comencen el segon semestre d’universitat. Després de l’aturada, tornen a les aules amb ganes d’iniciar la segona part de el curs. Com a benvinguda, troben el paranimf en obres. Un grup d’operaris ha començat a restaurar-lo. L’encarregat de les tasques de restauració tindrà una relació especial amb el Pol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top