Publicitat
Esports

Tres victòries del CN Terrassa en la tercera jornada del campionat català

Publicitat

El Club Natació Terrassa va sumar tres victòries en la tercera jornada del Campionat de Catalunya de Frontennis de Pilota Lenta. En Segona Categoria, Biel Vaghi i Albert Vaghi van guanyar de forma contundent per 2 sets a 0 a l’Independents Bac de Roda. Així mateix, en Tercera Categoria, Sergio Jiménez i Cesc Mateu van derrotar la parella del CF Cerdanyola en un matx molt disputat. Per últim, en Quarta Categoria, Javier Alcón i Albert Domínguez van desfer-se del CF Abrera per 2 a 1. Menys sort va tenir la parella de Tercera Categoria formada per Víctor González i Aleix Garcia, que va caure per 2 sets a 0 davant el CF Igualada. També van perdre el seu partit Jesús Muñoz i Nil Serradell contra l’altra parella del CF Igualada. Finalment, en Quarta Categoria, Xavi Santander i Jan Santander van ser superats per la parella de l’AF Roquetes (2-0), mentre que Nil Gómez i Alberto Martínez no van poder amb la parella d’Independents Bac de Roda (2-0).

Publicitat
Publicitat
To Top