Diners

RETAILcat eixigeix ajudes directes immediates

El president de RETAILcat, Joan Carles Calbet.
Publicitat

RETAILcat, que representa la patronal terrassenca Cecot, Comertia i Barcelona Comerç, ha denunciat aquesta setmana a la Comissió d’Indústria, Comerç i Turisme del Congrés dels Diputats “la inacció”, diuen, del Govern espanyol en la creació d’ajuts directes dirigits al comerç i la restauració, fent palès, a més, “els criteris restrictius i discriminatoris que contemplen les poques mesures de suport que s’han dictat”.

L’organització considera “del tot inaudit” que les mesures aprovades al recent Reial decret 5/2021 de Mesures Extraordinàries de Suport a la Solvència Empresarial no siguin de caràcter universal. “És necessari replantejar aquestes mesures, rebaixar el percentatge de caiguda de facturació admès –ara en un 30%–, i fer les ajudes extensives a totes les empreses afectades, sense excloure CNAES o sectors”, defensa RETAILcat. A més, la plataforma reclama la reducció temporal de l’IVA i/o reduccions d’impostos com l’IRPF o l’Impost de Societats.

Publicitat
RETAILcat eixigeix ajudes directes immediates
To Top