Publicitat
Opinió

Terrassa és modernisme

Publicitat

La Fira Modernista és el més gran aparador de Terrassa a l’exterior. Aquest any, però, l’organització no n’ha fet difusió externa per evitar les grans aglomeracions d’altres edicions. La de 2021 serà una fira “de proximitat” que malgrat tot deixa enrere els pitjors moments de la pandèmia i recupera molts dels elements que la caracteritzen. Tot i això, amb la llibertat de mobilitat que hi ha a tot Catalunya, serà difícil evitar que no vinguin persones d’altres localitats. I és que es tracta d’una cita marcada en el calendari per moltes persones, no només egarenques. I més si es té en compte que l’edició de l’any passat va ser eminentment virtual per la Covid-19. Aquest any, torna al carrer i a l’interior dels edificis més emblemàtics del patrimoni modernista local. A més, a la vuitantena d’actes, s’hi suma una oferta gastronòmica adaptada a la temàtica. Ens trobem, doncs, davant del millor pla del cap de setmana des de fa mesos. Per tant, gaudim d’aquesta Fira Modernista tan especial com sempre, però no ens oblidem de seguir les mesures de protecció i distància. Només així, la satisfacció serà completa una vegada acabi el cap de setmana.

Publicitat
Publicitat
To Top