Publicitat
Terrassa

Jornada per visibilitzar dones diverses i creadores

Un centenar de persones s’han inscrit a la Jornada “Dones diverses….com a creadores”, que se celebra avui a l’auditori de la Fundació Goel de la ciutat. La sessió de treball ha donat veu a expertes i a dones de capacitats diverses que han explicat com es el seu a dia. La jornada ha estat inaugurada per la regidora de Capacitats Diverses, Lluïsa Melgares, i forma part dels actes de commemoració del Dia Internacional de les persones amb Discapacitat (3 de novembre). Melgares ha destacat que totes les persones, des del seu àmbit, sempre han de treballar pensant en la diversitat i posar-se en el lloc de l’altre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top