Publicitat
Terrassa

La UPC desenvolupa una investigació sobre electricitat atmosfèrica amb el MIT

Publicitat

Una investigació de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) sobre els efectes elèctrics de l’atmosfera utilitzant vehicles aeris no tripulats i drons ha estat seleccionada per desenvolupar-la conjuntament amb el Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Es tracta d’un projecte desenvolupat pel professor i investigador de l’Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisuals de Terrassa (ESEIAAT) de la UPC Joan Montanyà, que dirigeix el grup de recerca Lighting Research Group (LRG), ha informat la UPC.

Publicitat

L’objectiu de la convocatòria del MIT-Spain “La Caixa”, que en aquesta edició tracta el desenvolupament d’un projecte sobre electricitat atmosfèrica, és fomentar la col·laboració entre grups de recerca capdavanters d’Espanya i del Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Publicitat
To Top