Publicitat
Terrassa

Un conductor fuig després d’un accident i acaba sent localitzat per la policia

Publicitat

Marxar després de patir un accident sense donar les dades del vehicle, encara que no hi hagi ferits, pot acabar en una denúncia. És el que va succeir dimecres a les 9 de la nit a la cantonada dels carrers d’Estanislau Figueres i Ramón i Cajal. Dos vehicles van col—lidir i un d’ells va marxar del lloc dels fets sense identificar-se. La conductora de l’altre vehicle va avisar al 112, que va comunicar els fets a la Policia Municipal. Desplaçats al lloc del succés, els agents van localitzar al conductor escàpol al carrer Colom. El conductor va ser sotmès a una prova d’alcoholèmia, on va donar negatiu. Finalment, va ser denunciat per abandonar el lloc de l’accident sense facilitar les dades del vehicle.

Publicitat
Publicitat
To Top