Publicitat
Terrassa

Queixa de l’SPL a la síndica per la manca de policies

Centenars de trucades de ciutadans no són ateses perquè no poden ser ateses a causa del col·lapse de la línia. I molts serveis de carrer es queden sense atendre també. Això denuncia el Sindicat de Policies Locals (SPL), el president del qual ha presentat una queixa davant la Síndica Municipal de Greuges perquè intervingui davant l’Ajuntament.

El dèficit estructural de plantilla llastra el cos local. L’augment de recursos és una demanda sindical de fa anys a la Policia Municipal de Terrassa i aquesta reclamació institucional se suma a altres realitzades en els últims anys en diversos fronts. La denúncia davant la Síndica de Greuges destaca que algunes setmanes “s’han arribat a registrar 1.500 trucades no ateses en les centraletes” i que una cosa similar succeeix “amb la prestació del servei”, apunta el president del sindicat, Justiniano Villarán.

La situació, afegeix en l’escrit, s’agreuja especialment els dissabtes, quan només en el torn de tarda “poden registrar-se mig centenar de serveis als quals no s’hi pot acudir”. El sindicat policial demana a la síndica que intervingui “perquè l’Administració cobreixi les necessitats dels seus ciutadans”.

L’SPL ha sol·licitat que es reforcin els serveis els dissabtes i les nits dels caps de setmana. “L’Administració intenta tapar la mala prestació no deixant constància d’aquestes trucades que no s’atenen” i això “va contra la transparència i el funcionament adequat d’una administració pública”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top