Publicitat
Terrassa

Detingut pel robatori violent d’un mòbil

El sospitós llençava llaunes al Parc de Sant Jordi

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra van detenir dilluns, amb la col·laboració de la Policia Municipal, un individu per robar amb violència un telèfon mòbil que després va llençar a terra. Agents locals l’havien identificat: anava ebri i llençava llaunes al voltant del parc infantil del Parc de Sant Jordi.

A les 17.55 hores, el 112 va informar la Policia Municipal que hi havia una persona amb comportament incívic, tirant llaunes, al parc de Sant Jordi. Dues dotacions del cos local van identificar l’individu, que es trobava en estat d’ebrietat i va marxar de manera voluntària quan els guàrdies li ho van requerir. Va abandonar el parc infantil, però poc després un testimoni es va dirigir a una de les dotacions i va explicar que havia vist el mateix sospitós robant amb violència un telèfon mòbil que va llençar després a terra.

Publicitat

Els policies van localitzar el mòbil al lloc assenyalat pel testimoni i van comprovar el robatori amb violència. I van avisar una patrulla dels Mossos d’Esquadra que estava per la zona per realitzar una batuda.  Agents d’aquest cos van veure el presumpte lladre i el van detenir.

Publicitat
Detingut pel robatori violent d’un mòbil
To Top