Publicitat
Ahir i Avui

Obres fetes al passat que no potser és tan passat

Era l’any 1981 quan es va fer la fotografia antiga, la que presenta els moments primerencs d’unes obres al carrer de Núria, eix central del barri de la Maurina. És més que habitual que a aquesta secció, es tracti dels canvis que va experimentant la ciutat. I aquests canvis es reflecteixen molt sovint amb obres, enderrocs o reformes de certs edificis, construccions, indrets o ubicacions, com és el cas.

Fotos:Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Les ciutats, com les persones, van variant a mesura que passen els anys. Les persones envelleixen d’una manera diferent i és més complicada la seva reforma. Un edifici o un carrer, es pot remodelar de millor o pitjor manera, però és una remodelació que, en principi, dura força temps. Les remodelacions de les persones, a part que no sempre fan el seu efecte, no tenen sempre el resultat que es busca.
L’any 1981 sembla molt llunyà, però no n’hi per tant. Hem observat a aquesta secció imatges molt més antigues. S’ha de reconèixer, però, que aquesta imatge de les obres al carrer de Núria, sembla que tingui molt més recorregut i de fa un munt de temps.
Els anys passen i l’envelliment de les poblacions es poden arreglar amb un bon rentat de cara. Deixar com a nous carrers, places o altres, és una satisfacció, a condició que no ho paguin edificis històrics. Això no.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top