Publicitat
Ahir i Avui

De carrers rellevants que comuniquen punts vitals

En moltes ocasions, per molta reforma, molt canvi o molta obra que pateixi un carrer, hi ha trets de la seva pròpia idiosincràsia que no varien. És el cas del carrer Cremat, que a la imatge del passat podem veure com era l’any 1992, prop de la celebració dels Jocs Olímpics de Barcelona. Terrassa, com ja se sap, va ser-ne subseu i va acollir les competicions de hockey.

Carrer Cremat 1992 – 2022

Si hi ha una característica que fa d’aquest carrer una de les vies més rellevants del centre de la ciutat, és que neix i mor, o mor i neix, a dos dels punts més vitals de la població. Plaça Vella o raval de Montserrat, depenent d’on es vingui, acaben sent el final d’aquest carrer per on, cada dia, bateguen molts cors de vianants que es dirigeixen a diferents destins.

A la fotografia del passat veiem algunes variacions rellevants respecte a la configuració actual del carrer. Podem contemplar algunes rutines que es van vivint cíclicament, com l’home que es mira un aparador d’una botiga de sabates o l’operari que recull un cable, al costat de l’escala que acaba de fer servir per arreglar alguna cosa o fer un pedaç.

Al fons, poden veure l’edifici de l’Ajuntament, que, tot i els canvis, continua, impertèrrit, al seu lloc de sempre. No es mou i manté la seva majestuositat. És de les coses que no han variat gaire.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top