Publicitat
Ahir i Avui

No es pot evitar recordar que hi havia el Maggoty

Apostaria fermament que, moltes de les persones que aguaitin la fotografia antiga d’avui, no podran evitar que els seus ulls s’escapin cap a la presència d’una de les discoteques cèlebres que hi ha hagut a la ciutat, el Maggoty, amb aquella “M” fent de logotip de la marca, ben present a la façana de la part de l’entrada al recinte. Eren altres temps (la imatge és de novembre de 1987), i a la ciutat n’hi havia un tou de sales d’aquestes, destinades a l’oci. Si féssim una llista, podria ser inacabable.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

L’edifici, posteriorment, ha acollit a diversos negocis. Possiblement, el que va estar-hi més anys, quan ja no hi havia la discoteca, estava relacionat amb el sector de la son i venia matalassos i altres productes de la mateixa factoria.

Recordo l’interior de moltes altres discoteques desaparegudes, però no em venen a la ment les entranyes del Maggoty, no sé si perquè no hi vaig entrar mai o perquè hi vaig entrar escasses vegades. Tampoc recordo si la disco va tenir altres noms posteriorment, diria que sí, però no ho asseguraria del tot.

Les dues instantànies ens mostren una part de la ciutat que també es caracteritza per la intensa circulació de vehicles durant tot el dia. Són dues vies que condueixen a diverses zones de concurrència. Deu ser per això.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top