Publicitat
Ahir i Avui

Cartells de diferents períodes i colors diferents

S’ha d’admetre, i no costa gens, que és genial que, més de trenta anys després, una entitat mantingui la seva seu. Amb canvis, lògics, però mantenint-se a la mateixa ubicació. L’Associació de Veïns de Vallparadís, situada al carrer de Salmerón, ja hi era l’any 1990, quan es va fer la fotografia del passat, i, a 2022, resisteix sense immutar-se al mateix lloc. Magnífic, es miri com es miri.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

El cartell que anuncia que allà, traspassant la porta, hi haurà algú d’aquesta associació, ha experimentat alguna variació. A la imatge actual comprovem el seu color, un verd clar, amb dues senyeres presidint la situació. També hi ha més informació que al cartell antic, en el qual, notem austeritat i poques pretensions. No vol dir això, que el cartell actual en tingui, però l’antic, res de res.

A aquesta zona d’aquest barri sempre li he tingut un especial efecte, només per la circumstància que allà hi vivien dos dels grans amics de l’adolescència i més enllà, fins que, pel que sigui, arriba una lenta separació (no sempre). Les amistats poden passar o passen, però el record i les anècdotes queden per sempre.

Les associacions de veïns fan una feina impagable i, sovint, són el reflex del barri. O no, o són un oasi en el barri. Tot és possible. Repassar cartells no és molt habitual, però un dia és un dia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top