Publicitat
Ahir i Avui

Places que no consten i coses de la vida quotidiana

Avui ens situem al Poble Nou, més en concret en una petita plaça que, s’hauria de reconèixer obertament, la immensa majoria de gent desconeixi. La de l’Ocellet, segons Google Maps, que no consta en el nomenclàtor. A la dreta, el carrer de Níjar en unes imatges que, en aquesta oportunitat sí, demostren el pas del temps i com es pot arranjar una zona per deixar-la millor del que estava.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Lluís Clotet

Està clar que la imatge de 1995 ens deixa una sensació de tot per fer, de setmanes o mesos per acabar de configurar una ubicació i estabilitzar-la com s’havia programat. A la foto antiga hi manca de tot, la tanca, les fulles dels arbres, les rajoles del terra, els aparells de lleure per als infants i, fins i tot, hi trobem a faltar els cotxes (en comparació a la instantània del present, no confonguem ni emboliquem la troca, que ens coneixem).

És un abans i després de manual, com molts dels que han passat per aquesta secció. Un ahir i avui dels més evidents, dels que mostren una sèrie de variacions força rellevants. D’aquells que es comenten. “Has vist com era la plaça aquella del carrer de Níjar l’any 1995?”. “No, on ho has vist?”. “Coi, al Diari, allà on posen fotografies antigues”. “Ah, vaig a casa a veure si no les ha retallat la sogra, que li agrada guardar-les”. “Fins demà”. És la vida quotidiana.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top