Publicitat
Ahir i Avui

Obres i classificacions sense cap rellevància

Obres, de nou, a aquesta secció. Obres a la fotografia més del passat, concretament de l’any 1985, i, possiblement, necessitat d’obres o algun arranjament a la d’ara, la de fa uns dies.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Obres, a la imatge antiga, amb tot allò que comporta un procés d’aquestes característiques, amb tanques per evitar que passin persones alienes a la seva execució, senyals desviant la circulació i operaris (en aquest cas un, només), amb el seu casc corresponent.

Es pot dir que no falta cap figura en aquest pessebre que també pot ser un escenari amb unes obres. Potser manca el tractor, però poca cosa més. Aquesta part del carrer de Cervantes, la que aboca l’asfalt a la Rambla d’Ègara, es veu amplificada a la instantània actual.

De fet, es van tirar a terra els edificis de la part esquerra i es va obrir tot un món, amb altres classes de construccions i amb altres finalitats. És un espai obert, que aporta una sensació de més aire lliure.

El carrer de Cervantes no és cap cosa menor. Té una notable llargària i transita per punts de certa rellevància de la zona. És, per tant, un carrer a tenir en compte. Si es fes una classificació de carrers, no guanyaria premis com el de més llarg, el de més ample o, probablement, el de més bonic. Però, ja que són classificacions irrellevants, no entrarem en aquest joc.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top