Publicitat
Ahir i Avui

Cotxes de la policia antics i el record d’una Vespa

Reconforta, o possiblement tant li fa, recuperar fotografies on queda palès que hi ha hagut algun arranjament. És el cas. Aquesta imatge de l’any 1991 del carrer Nou de Sant Pere, ensenyen com es van delimitar les parts per poder aparcar en aquest tros. Com es pot comprovar a la instantània de 2022, la zona ha variat una mica.

Fotos: Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Vam veure, no fa molt, aquest carrer, però des d’una perspectiva ben diferent, concretament des de dalt (el carrer fa pujada o baixada, segons circuli el personal). És un carrer curiós, bastant farcit de comerç i molt de pas per a vianants i vehicles (que han de fer alguna acrobàcia per trobar llocs de lliure circulació).

Podem observar, a la foto del passat, un antic cotxe de la policia. Darrere, una Vespa, una de les motocicletes més mítiques de la història. Ara ja no se’n veuen tantes com llavors. I de cotxes d’aquest cos de la policia, tampoc se’n veuen gaires.

És divertit, també, veure com no hi havia ni una plaça lliure per aparcar. És a dir, com passa ara. Els temps canvien, ho hem dit anteriorment, però no canvien les situacions. No hi havia lloc per aparcar i ara passa gairebé el mateix. Reconforta, dèiem a l’inici, poder comprar imatges antigues amb les d’ara. Hi ha lectors que s’ofereixen a portar-nos exemples. Endavant, doncs!

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top