Publicitat
Ahir i Avui

D’una parada de taxis a una sortida a l’exterior

No és la primera vegada que apareix una parada de taxis. Ja va sortir a aquestes línies la que hi havia al carrer de Vinyals, fa uns dies. Aquesta és la que corresponia al passeig del Comte d’Ègara, davant de la Mútua.

Fotos:  Arxiu Diari de Terrassa i Alberto Tallón

Com es pot evidenciar mirant la foto més vella, de 1990, any en el qual Namíbia es va convertir en estat sobirà, les obres per al pàrquing de la zona que hi va haver, van derivar en el panorama que es pot veure a la instantània d’aquest 2023.

Ja no hi ha taxis i es pot contemplar amb claredat la sortida dels cotxes de l’aparcament que hi ha subterrani. Es va tractar d’un avenç interessant i que va modificar aquesta part de la ciutat.

A vegades, hi ha col·lectius, com és el cas, que van canviant la seva ubicació, depenent de tot allò que pot anar variant, per tal de construir espais més assequibles o millores per a la ciutadania.

Segurament, hi haurà persones que no els hi agradaria aquesta sèrie de canvis, però cal adaptar-se a les circumstàncies.

Molts aspectes de la població, com estem visionant a aquesta secció, han sofert variacions diverses. Aquesta, en particular, és una zona de circulació constant de persones, moltes de les quals van a les instal·lacions sanitàries per visitar a algú o per altres motius. És, per tant, una clau de pas d’aquelles que mai decauen.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top