Publicitat
Contingut patrocinat

Diagnòstic capil·lar gratuït

A Policlínic Terrassa valoren l’estat del teu cabell i les afeccions del teu cuir cabellut per proposar-te la millor de les solucions

Aturar la caiguda del cabell, juntament amb cuidar i recuperar el cabell perdut són les consultes més freqüents. Això, sumat a l’alta demanda d’assessorament en temes capil·lars, ha fet que Grup Policlínic iniciï una col·laboració amb Svenson, líder europeu en tractaments i cirurgia capil·lar.

Gràcies a la presència dels experts capil·lars de Svenson a Policlínic Terrassa ara tens un diagnòstic capil·lar gratuït on valoraran l’estat del teu cabell i les afeccions del teu cuir cabellut per poder proposar-te la millor solució per a tu.

Si el teu cabell cada vegada és més fi, té menys densitat, notes zones despoblades i fins i tot calvície poden ajudar-te amb tractaments capil·lars mèdic estètics.

Si tens picor, coïssor, sensibilitat al pentinar-te, excés de greix o caspa també tenen solucions que varien en funció de la causa de cada afecció.

Si el teu problema és de caiguda del cabell (ja siguin primers símptomes, una caiguda gradual, regular o excessiva) tenen solucions personalitzades segons cada grau i fase del problema en el que et trobis.

Els experts capil·lars de Svenson t’ofereixen els millors i més avançats tractaments per millorar la salut i tenir cura del teu cabell, a més de ser líders a Europa en medicina i cirurgia capil·lar. Tu tria el centre on vols visitar-te.

L’alopècia pot classificar-se en nombrosos grups, segons el seu origen i manifestacions. Per a tots els estats i tipus disposen de solucions efectives i en destaquem el microempelt (o trasplantament capil·lar). Aquesta és la solució quirúrgica més avançada, per a homes i dones, que permet la recuperació del cabell perdut mitjançant un auto trasplantament capil·lar, sense possibilitat de rebuig, en tan sols unes hores, sense hospitalització i amb anestèsia local.

Des d’aquest mes ja és possible accedir als més avançats tractaments i experts capil·lars en els centres de Grup Policlínic. Això és gràcies a la col·laboració amb el gran líder europeu en medicina i cirurgia capil·lar Svenson.

Per celebrar aquesta unió, els centres de Grup policlinic ofereixen un diagnòstic capil·lar gratuït amb un expert capil·lar de Svenson, que es pot sol·licitar al telèfon 93 519 00 09 o escrivint a info@grup-policlinic.com indicant a l’assumpte “diagnòstic capil·lar gratuït”.

Policlínic Terrassa
Carrer Goleta, 19. Terrassa
Tel. 93 788 84 45
grup-policlinic.com

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

To Top