Publicitat
Contingut patrocinat

Menjar tailandès, sa i fet a l’instant

Al Parc Vallès, Lemongrass ofereix tot un seguit d’especialitats d’aquest país asiàtic

Ara fa just un any que Lemongrass va obrir les portes d’un dels seus establiments al Parc Vallès. Especialitzat en la cuina tailandesa, aquest restaurant ofereix productes frescos i de qualitat per a tota la seva clientela.

“Tenim tota classe de pasta, arrossos, verdures, saltats i plats típics de Tailàndia”, explica Àlex Redondo, gerent i soci del restaurant. Els clients poden menjar al mateix restaurant, amb una capacitat per a unes 80 persones, però també es poden degustar els seus plats a una terrassa amb tretze taules. A més, també es pot optar per l’opció de take away i endur-se els productes a casa i també posen a disposició de la clientela un servei de repartiment a domicili.

Es pot demanar a la carta, escollint a partir d’una base de pasta, arròs o quinoa, i es poden anar afegint diferents ingredients, com poden ser pollastre, porc, tofu, xampinyons, pinya o cacauets, i finalment es tria la salsa, curry, agredolça, teriyaki o picant, entre d’altres. Un dels plats més demanats, explica Redondo, és el Pad Thai, una especialitat tailandesa que inclou cacauets, cebollí i llimona

Pel que fa a les especialitats, una de les que està triomfant és el Pad Kra Pao, un saltejat a base de pebrot verd i vermell, amb all, ceba, alfàbrega, xili picant, i una salsa especial, acompanyat tot d’una bola d’arròs. Són plats molt complets, explica Redondo, a un preu de 8.90 euros. A Lemongrass els seus cuiners són tailandesos i també tenen productes sense gluten. Tenen molta cura amb tot el tema dels al·lèrgens per evitar qualsevol problema en els seus clients que tinguin problemes en aquest sentit.

Aquest establiment, a més, ofereix un bon assortit de postres, com el Banana Tempura, el Pastís de formatge, gelats i també macedònies. També té a la seva carta un ventall de granissats de diferents gustos com poden ser de cafè, llimona, o mojito, entre d’altres.

També es pot menjar un menú per 10.90 euros, que inclou la base (pasta, arròs, etc.), l’ingredient (vedella, calamar, coliflor, etc.) i la salsa, una beguda i els postres. Lemongrass disposa d’unes targetes de fidelització per sis consumicions, amb una base i un ingredient. Una vegada completades les sis consumicions, el restaurant convida de franc al client a un menú de migdia valorant en 10.90 euros.

Redondo anima a tothom a venir al local “a menjar sa” i recorda que els plats i les especialitats “es fan al moment, cuinades en el wok, amb cuiners autòctons” i afegeix que es tracta “d’un concepte nou” que a Terrassa és poc conegut fins ara, i que resulta “molt atractiu per venir a provar-lo”.

Lemongrass es troba a la primera planta del Centre Comercial Parc Vallès i s’hi pot contactar a través del telèfon 93 192 83 01. A més, per qualsevol suggeriment o, simplement per contactar amb l’empresa, disposa del correu electrònic administracion@lemongrass.es. Es poden consultar la seva carta i les especialitats a la pàgina web www.lemongrass.es i també es poden seguir els seus comptes de Facebook i Instagram.

Cal destacar que els diumenges a la nit hi ha activa una oferta 2×1 en bases i les tardes dels caps de setmana una altra en cervesa de barril, també de 2×1. A més, al local de Terrassa la setmana que ve hi haurà sorpreses, sorteigs i regals coincidint amb el seu primer aniversari.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Menjar tailandès, sa i fet a l’instant
To Top