Publicitat
Contingut patrocinat

El comerç del centre surt al carrer

L’associació de comerciants TerrassaCentre torna a organitzar l’activitat de les botigues al carrer per fomentar el comerç local i de proximitat

L’arribada del bon temps convida a passejar pels carrers i gaudir de la ciutat. Per això, i gràcies a la relaxació de les restriccions per la Covid-19, l’associació TerrassaCentre reprèn la seva activitat de botigues al carrer, en què el comerç del nucli de la ciutat surt a l’exterior. En un ambient festiu i de diversió, i sempre seguint totes les mesures sanitàries i de seguretat, el primer divendres de cada mes Terrassa acollirà noves edicions d’aquesta iniciativa. Així, els comerciants oferiran els seus productes de temporada i ofertes, rebaixes i promocions exclusives, perquè tots els terrassencs i terrassenques gaudeixin de les compres a l’aire lliure.

D’aquesta manera, el proper divendres 9 de juliol —un cop finalitzada la Festa Major de la ciutat­— els carrers del centre de Terrassa s’ompliran de comerços i botiguers amb moltes ganes de reactivar el comerç local i de confiança.

L’associació

TerrassaCentre treballa per potenciar el comerç local i de proximitat del centre de Terrassa i convertir-lo així en destinació comercial i que convidi a passejar i gaudir dels seus carrers. Per això, organitza diferents activitats al llarg de l’any per a tots els terrassencs i terrassenques, com les botigues al carrer, que conviden a participar tant als mateixos establiments i socis que en formen part com als habitants de Terrassa i els voltants.

Fer ciutat i millorar la qualitat de vida dels ciutadans tot unint les compres i l’oci és un dels màxims objectius de TerrassaCentre, que sempre busca potenciar un comerç de confiança basat en la qualitat, singularitat i diversitat dels seus productes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

El comerç del centre surt al carrer
To Top