Publicitat
Contingut patrocinat

La importància de menjar pa de qualitat

Comença un nou curs i, amb el final de l’estiu, la tornada a l’escola i a la feina. Els entrepans per als més petits de la casa per esmorzar o berenar i els sopars de pa amb tomàquet tornen a formar part de la nostra rutina després de les vacances.

Amb tot, és important tenir en compte que el pa és importantíssim en l’alimentació saludable. El seu gran contingut en hidrats de carboni dona molta energia al nostre cos. El ferro, el magnesi, el potassi i les vitamines i nutrients que porta són bàsics per regular els nostres nivells de sucre. A més, les seves qualitats antioxidants ajuden a mantenir a ratlla l’envelliment de les cèl·lules del nostre cos sense oblidar que avui en dia existeix un pa especial per a cadascú. Els nostres forns i fleques ofereixen desenes de varietats de pa que fan que tots i totes puguem gaudir d’aquest aliment tant important per a la nostra dieta, fins i tot per a aquelles persones que tenen algunes intoleràncies o al·lèrgies alimentaries.

Però això passa amb tots els pans? En absolut. Cal triar pans de qualitat, elaborats per forners que aporten a aquest aliment els millors ingredients. Forners com els que conformen els forns i fleques del Gremi de Flequers i Pastissers de Terrassa i Comarca, que treballen dia rere dia per oferir molt més que pa.

Si sou de Terrassa, Rubí, Viladecavalls o Ullastrell no teniu excusa per menjar pa de qualitat. Disposeu de fleques i pastisseries agremiades molt a prop vostre que us oferiran un producte únic: pa de debò.

Podeu consultar el llistat complet de les fleques i pastisseries del gremi visitant la web www.cecot.org/gremiflequers.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

To Top