Publicitat
Contingut patrocinat

La gastronomia i els productes de proximitat, protagonistes de la Tardor de Cuina i Bolets

La ciutat acull fins al 21 de novembre la XXIII edició de les Jornades Gastronòmiques. El 6 de novembre es podrà visitar la XV Fira del bolet

Terrassa està immersa ja en una nova campanya de la Tardor de Cuina i Bolets, que fins al 21 de novembre celebra una nova edició amb un gran nombre d’activitats que giren al voltant de l’arribada dels preuats bolets al bosc… I a la taula. Els productes de qualitat i la bona cuina seran de nou els protagonistes de l’arribada de la tardor a la ciutat.

XXIII JORNADES GASTRONÒMIQUES

Diferents restaurants de la ciutat, sota la coordinació del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, ofereixen durant aquests dies un seguit de menús, menús degustació i tapes que tenen com a base principal els bolets i els productes de proximitat més característics de la temporada de tardor. Tot plegat acompanyat del bo i millor de la gastronomia, el patrimoni, la cultura i el comerç que ens ofereix la ciutat de Terrassa.

RUTES TURÍSTIQUES


Per completar aquesta àmplia i variada oferta, s’organitzen visites guiades per descobrir els elements d’interès artístic i patrimonial de la ciutat de Terrassa, un cap de setmana de tardor amb oferta d’allotjament i menú degustació, i excursions per endinsar-se en els colors i sabors de la tardor amb una àmplia oferta d’activitats per a tota la família.

LA XV FIRA DEL BOLET, el dissabte 6 de novembre

A més, un any més, el Mercat de Sant Pere organitza la Fira del Bolet. Com és habitual, els voltants de l’emblemàtic mercat acolliran el dissabte 6 de novembre activitats destinades a tota mena de públic relacionades amb la gastronomia de tardor. Hi haurà parades de venda, una aula de micologia, una àmplia oferta gastronòmica, activitats infantils i diferents propostes per gaudir de la tardor.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

To Top