Publicitat
Contingut patrocinat

El Centre dental Parc del Nord i el seu sistema CAD/CAM que millora el servei a partir de digitalitzar l’odontologia

Des principis del 2019, al Centre es va instaurar un sistema d’odontologia CAD/CAM, que es basa en millorar la qualitat del servei a partir de digitalitzar l’odontologia. Aquest sistema permet prendre les mides bucals de manera digital per a la confecció de les pròtesis únicament passant una càmara intraoral per la cavitat bucal. Així, el pacient s’estalvia haver de prendre les mides de la forma convencional amb alginat o silicona (la pasta amb la que es prenen les impressions) i a la vegada es treballa amb molta més precisió i rapidesa.

L’element principal d’aquest sistema i el que el fa diferenciador, és que al mateix temps s’ha instal·lat al centre una fresadora que permet la realització de les corones, carilles i pròtesis al mateix moment. El sistema que s’utilitza per confeccionar-les permet realitzar corones i carilles d’alta estètica i qualitat. Per tant, en una sola visita en la que el pacient acudeix al centre amb una dent trencada o una càries que necessiti reparar-se amb pròtesis dental es pot realitzar la preparació de la peça, la presa d’impressions, la confecció de la pròtesis i la col·locació. Deixant el tractament resolt en un mateix dia en una única visita de menys de dues hores. Amb el mètode convencional, aquest tractament requereix 4 visites separades entre si, i que entre elles superen les 3 hores en clínica. En definitiva, les avantatges del sistema, es poden resumir en comoditat, qualitat, estètica i rapidesa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

El Centre dental Parc del Nord i el seu sistema CAD/CAM que millora el servei a partir de digitalitzar l’odontologia
To Top